lördag 20 oktober 2012

Sovrum och lite kökssnack
För några veckor sedan var jag på ett bloggevent här i stan och hade sån tur att jag vann ett presentkort på Beach House. Ni vet de omtalade påslakanen i riktigt mjukt t-shirt tyg? Som de säger att om man sover i dem vill man aldrig sova i något annat? Jag förstår vad de menar. Otroligt sköna att krya ner i. Riktigt mjuka för huden och färgen på påslakanen är magisk. Helt perfekt grå nyans. En varm grå som matchar fårskinnet och rullgardinerna som om de hade samma färgkod. Grått är lite min melodi just nu. Jag har beställt en ny matta till vardagsrummet i mörkt grå som jag hoppas är lika fin på riktigt som på nätet. 

Här hemma försöker jag komma i ordning. Ja, det är ju snart nästan 3 år sen vi flyttade in men det är först nu vi har kommit på hur vi vill ha det. Vi håller just nu på med en mini makeover på köket vilket än så länge har resulterat i två nya högskåp, nya luckor och handtag samt en köksö. Ca 12 000 kr och det känns som ett helt nytt kök. Nu ska jag bara ta mig i kragen och fixa lister och justera luckorna och sen är det klart. 

Hoppas att ni har det bra.. ni få som är kvar ;)

11 kommentarer :

 1. Det vill vi ju se ALLT om sen!! Vad spännande och till ett lagomt ppris! Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Härligt att ni kommit till insikt med hur ni vill ha det. Vi är som du förstår kanske... fortfarande veliga och vet varken ut eller in. Men en sak har jag kommit på. Ett litet DIY-projekt som är lagom i storlek.

  Hoppas allt är bra! Saknar att prata med dig.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saknar dig med Lotta!!

   Låter spännande med DIY!! Tell me more =)

   Radera
 3. Jättefina sovrumsdetaljer. Kul att piffa till köket med, och ett nytt kök längtar jag också efter.

  /Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det tar lite tid de där med kök. Det kostar och så ska det planeras. Kul när allt är klart kan jag tänka mig.. vi är snart där.

   Radera
 4. Fina bilder! Hoppas få se en bild på mattan när den dyker upp. Ha det fint! /Desirée

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja det kommer nog.. om den är fin. Har bara sett den på nätet än så länge =)

   Radera
 5. Jag vill så gärna ha ett sånt sett att bädda sängen med, verkar sjukt härligt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja supermjuka. Kostar ju en slant men man kanske kan önska sig i julklapp? Jag kommer aldrig vilja ta av det men det är mest pga av färgen!!! Älskar den.

   Radera
 6. Hej, var ifrån kommer den fina tavlan?

  SvaraRadera