torsdag 20 september 2012

När instagram puttade ner bloggenInstagram. Vad kan jag säga. Jag älskar det. I tid och otid kan jag dokumentera mitt liv i bilder med ett snabbt klick. Iphonen är alltid med mig. Olika bra filter finns att tillgå utan att ha PS. Man får snabb respons, jag har fler följare än på bloggen. Även om det är samma bilder ganska ofta så är responsen så mycket större på Instagram. Jag kan bara utgå från mig själv men min teori är att vi som vanligt inte har tid med bloggarna på samma sätt som innan. För nu har vi instagram istället som ger oss snabb respons, många followers och en helt annan kontakt med omvärlden. Vi tittar in i bloggar fortfarande men med tiden vi har väljer vi de som vi bara absolut måste läsa. Som ger oss något. Och vi kommenterar gärna men det är ju så mycket omständigare än på "Insta". 

Jag älskar även att blogga. Där kan man skriva på ett helt annat sätt. I bloggarna finns det mer djup att dyka i och bilderna är bättre. Jag kan vara lite dålig på att skriva kommentarer men när jag väl loggat in mig i blogger så är det ju inte så jäkla omständigt. Jag vill ge mina favoritblogger respons och försöker absolut skriva när jag gillar. Att ge dem lite pepp när det behövs, berömma för fina bilder och läsvärda texter. Det är de värda!

6 kommentarer :

 1. Instagram har absolut tagit fokus från bloggarna, det är ju så enkelt... bara att kolla när man sitter på bussen, allt samlat på ett ställe! Men jag försöker att inte glömma bort bloggarna :-) Ha en fin helg! Kram Elina

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, finns photoscape för Mac?
  Ustbågar ... kan du ge dig på!!! Hahaha ...

  Njut av helgen ni också.
  Stor kram, Ulrika

  Ps. ser nu att du ha lösenordsskyddat för kommentarer, de är så svåra att fylla i på ifånen. kanske kan ta bort? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmm.. det vet jag inte. Du får googla =)

   Ps.. det fixar jag!!

   Radera
 3. Håller med i allt du skriver. Ska bli intressant och se vad som händer nu under vintermånaderna på instagram. Min erfarenhet säger mig att det blir mindre med tanke på hur pass dåliga bilder det blir med iPhone inomhus i vintermörkret. :)
  Vi får se!

  Himla bra är det i alla fall.
  Ha en fin helg!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag har liksom börjat gå tillbaka till bloggen lite nu. Känns liksom mer på djupet. Men jag gillar IG också, de kanske kan funka båda.
  Ha en fin helg, kram

  SvaraRadera
 5. Instagram är toppen, men bloggeriet håller mer i längden. Jag skrev förut om att Instagram är som twitter för bloggare :).

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera