fredag 21 september 2012

BloggplatsMin bloggplats. Funkar väldigt bra och jag kan verkligen bre ut mig med grejjer som kamera och sånt. Skrivbordet är riktig rejält och det är rätt så mysigt att jag och Hedvig kan sitta bredvid varandra och pyssla. Lampan är riktigt bra på skrivbordet med helt perfekt pysselljus. Det börjar ta sig med andra ord. Jag har slutat bry mig om ifall allt hemma är från det där stora varuhuset. Who cares liksom? De har ju oftast jäkligt rätt. Nu ska jag lägga mig och jäsa i soffan, den där kantarellpastan gjorde verkligen magen mätt. 

Och just... det där fårskinnet på stolen är från Fårö marknad men det går nog att googla fram ett och annat. Moodboarden och skrivbordet har jag gjort själv. 

4 kommentarer :

 1. Mood boards are one of my favourite things in the world and I still don't have any up on my studio wall-I must change that!! I have a lot of my favourite ones on interest for inspiration!!! :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig hörna, där skulle jag också kunna trivas :)
  Stolen är grymt snygg och blev pricken över i:et

  Ha de gott! Biograf alltså- good stuff...

  SvaraRadera
 3. JAg håller på för fullt att skapa en liten arbetsplats för mig, mina pennor och allt annat! Jag ska definitivt ha en moodboard! Min hörna ska få bli lika fin som din.

  SvaraRadera