måndag 21 juli 2014

~ Göteborg ~


Vi tog en 2-dagars tur till Göteborg. Lagom avstånd från Helsingborg och mycket saker att göra. Den här gången riktade vi in oss på karuseller, sockervadd, lite trädgård och shopping. 


Palmhuset. Fyllt med palmer, korkek, kaktusar och andra exotiska växter. Och efter den här långa sommar med ett evigt vattnande och blommor som torkar ut så kommer jag nästa år att köra på den torktåliga linjen. Definitivt!


Floramor och Krukatös. En otroligt fin butik med växter och inredning. Och en otroligt fin innergård där du kan fika nybakakt och nybryggt från Da Matteo. Artilleriet. Ja ni vet ju vid det här laget vad jag pratar om. Inredningsbutik nr 1. Hippt som tusan. Dyrt som tusan. ( Ja det finns ju en del småplock man har råd med). Men som sagts så många gånger förut, man köper med hjärtat och har inte råd så shoppar man när man sparat ihop istället för att impulsshoppa ett substitut som man tröttnar på eftersom det inte blev som man tänkt sig. Och under tiden man sparar hinner man tänka om det verkligen är värt pengarna. Inga kommentarer :

Skicka en kommentar