onsdag 23 oktober 2013

Ja man får ju ursäkta sig


Ja man får ju ursäkta sig helt enkelt. Bloggen kan knappt kallas blogg längre men jisses vad skönt det är att inte känna att man behöver prestera. Med det försvann ju alla läsare tror jag visst. Och den där kameran används faktiskt lite oftare nu än innan men det är ju telefonen som regerar. Och jag kan faktiskt själv uppskatta bilder från instagram här i bloggvärlden. Jag kan bli lite trött på att det är så fint hemma hos alla. Att bilderna är tagna ur den perfekta vinkeln. Så därför bjuder jag på några båda stylade och ostylade bilder hemifrån mig.

Vill du hitta mig på instagram så heter jag @moodboardwithflowers

Tack för att du läste! Hoppas jag?

5 kommentarer :

 1. Japp, jag läste! :-) Jag gillar också instagrambilderna och har mer och mer börjat använda dem i min egen blogg. Gillar det kvadratiska formatet och "skitigheten" i dem. Som du säger ger det ju ltie mer tillåtelse att inte ta perfekta bilder. Kan bli rätt tråkigt i längden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att läsa! En mix av bilder är ju alltid roligt! Formatet och suddigheten gör det äkta!

   Radera
 2. Läser... I fredags på kph besök och besökte några av dina tips. HAY var fantastisk. Dom där amplarna måste man kunna vika till med lite skinntyg tror jag, har för mig du ångrade att du ej köpte...Tack för tipsen... Ser fram emot fler blogg inlägg när lusten falelr på...Kram Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å så roligt att höra att mina tips hjälpte till. Ja jag har funderat på att vara lite kreativ någon dag och göra likadana!

   Radera
 3. Jag läser och tittar på alla bilder och blir inspirerad. Köper heller inte så mycket tidningar längre konstaterar jag då det finns inspiration på andra ställen. Ha en härlig dag! Hälsar Maria

  SvaraRadera