söndag 16 september 2012

Yellow


Lite gult har letat sig in hemma. Tapetrullarna har stått sen tidigt i våras och det är nog dags att komma på vad jag ska göra av dem. Jag gillar dem ihoprullade också och tycker att de är rätt så dekorativa så, så det kan ju hända att de får fortsätta så men i en kanske något mer central roll. Några askar är dock nyinköpta och ska placeras ut här hemma. Idag ska jag sy gardiner till köket. Det blir nog ett lagom uppdrag med sjuka barn.

Just ja.. jag höll visst på att glömma att berätta att jag var på bloggevent ( arrangerad av Emma )i går. Jag gick mest dit med inställningen att jag skulle ha kul tillsammans med andra bloggare och lyssna på spännande föredrag. Och ja, det var verkligen bra! Det bjöds på skumpa, snittar och goddiebag full av godsaker. Dessutom så var jag med om en riktig nyp-mig-i-armen upplevelse! Jag vann ett presentkort hos Beach House på 5000!!! JAG? Hur fasen gick det till.. jag som knappt kunde svaret på frågan och tänkte hoppa över tävlingen för vad är oddsen på 100 bloggare? Så ska jag aldrig mer tänka..

6 kommentarer :

 1. kul! missade ju denna, var på den hon ordnade i höstas i malmö.

  grattis

  kram!

  SvaraRadera
 2. Var kommer de fina tapeterna ifrån?

  SvaraRadera
 3. GRATTSI! Gu vad roligt!!!!!!!
  Och du, bara så du vet så har jag Moodboardwithflowers på huvudet mest hela dagana. Det ligger liksom så bra på tungan! :) KRAM!

  SvaraRadera
 4. Insåg först nu att du har en ny blogg! Men nu har jag hittat hit. :-) /Elina

  SvaraRadera